Download Lagu Via Vallen Tibo Mburi Mp3

VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official]
Nama:VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official]
Duration:00:05:17
Date:24 November 2018
View:0.9M
Genre:Unknown
Like:9.3K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Perdana Record
Source:Youtube

Download Lagu VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official] Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official]

TITLE : Tibo Mburi
ARTIST : Via Vallen
Music : Om SERA
MUSIC LABEL : Perdana Record
Songwritter : Daru (Ndarboy Genk) & Hendra Kumbara

Lirik Lagu Tibo Mburi

aku dewekan ning dalan prapatan
sakwise kowe ngajak bubaran
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe

saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

mlaku nem wulan aku iseh dewekan
krungu kabar kowe arep tunangan
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe




saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(aku ngerti kowe ora gampang
kadung suwe dewe bebarengan
nanging Gusti duwe dalan liyo
kowe kudu lilo, kowe kudu nerimo lan legowo)

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi
(kowe kudu nerimo lan legowo)

Terima Kasih Sudah menonton Video ini
Jangan lupa like komen dan subscribe
Jangan beli VCD bajakan
Jangan reuplad dalam bentuk apapun
Terima Kasih

Related Lagu Mp3

Via Vallen Cinta TerlarangVia Vallen Cinta Terlarang
Date : 16 October 2018
Via Vallen Memori BerkasihVia Vallen Memori Berkasih
Date : 01 December 2018

Most Populer Mp3

Ribas - Bukan Lewat LaguRibas - Bukan Lewat Lagu
Genre : Unknown
View : 3K
Ina Samantha - Menghitung HariIna Samantha - Menghitung Hari
Genre : Unknown
View : 16.1K
New Kampret Cinta Bercabang - Rena KDI.New Kampret Cinta Bercabang - Rena KDI.
Genre : Unknown
View : 3.7K
Imam S.arifin - TermenungImam S.arifin - Termenung
Genre : Unknown
View : 288.3K
Saleem-Menanti Kasih Di Hujung HariSaleem-Menanti Kasih Di Hujung Hari
Genre : Unknown
View : 552.4K
Endang S. Taurina - Cinta Jangan DibeliEndang S. Taurina - Cinta Jangan Dibeli
Genre : Unknown
View : 134.3K
Shaggydog - Jalan-jalanShaggydog - Jalan-jalan
Genre : Unknown
View : 1.4M
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us