Download Lagu Via Vallen Karma Mp3

VIA VALLEN - KARMA [Official]
Nama:VIA VALLEN - KARMA [Official]
Duration:00:04:34
Date:03 November 2018
View:1.2M
Genre:Unknown
Like:11.4K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Perdana Record
Source:Youtube

Download Lagu VIA VALLEN - KARMA [Official] Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu VIA VALLEN - KARMA [Official]

#viavallen #karma #omsera

TITLE : Karma
ARTIST : Via Vallen
Music : Om SERA
MUSIC LABEL : Perdana Record
Songwritter : Najat Braves (GUYON WATON)

KARMA LIRIK


Ojo salahke aku
Wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe
Tatu sumpah setiaku

Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo
Kowe keno karmane

Uwes cukup leh ku gawe kowe nangis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe

Ojo salahke aku wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku, tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo kowe keno karmane

Uwes cukup leh ku gawe kowe nangis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe

Ojo salahke aku wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku, tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo kowe keno karmane

Ojo salahke aku wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku, tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo kowe keno karmane
Wolak walik dunyo kowe keno karmane
Wolak walik dunyo kowe keno adzabe

Terima Kasih Sudah menonton Video ini
Jangan lupa like komen dan subscribe
Jangan beli VCD bajakan
Jangan reuplad dalam bentuk apapun
Terima Kasih

Related Lagu Mp3

VIA VALLEN TIBO MBURIVIA VALLEN TIBO MBURI
Date : 24 November 2018
Via Vallen Cinta TerlarangVia Vallen Cinta Terlarang
Date : 16 October 2018
Via Vallen Prei Kanan KiriVia Vallen Prei Kanan Kiri
Date : 01 September 2018

Most Populer Mp3

Aku Tak Percaya   Mansyur SAku Tak Percaya Mansyur S
Genre : Unknown
View : 37.2K
SIKSA KUBUR-IDA LAILA (INDONESIA)SIKSA KUBUR-IDA LAILA (INDONESIA)
Genre : Unknown
View : 338.6K
Screen - Bila Kau Kata Kau SayangScreen - Bila Kau Kata Kau Sayang
Genre : Unknown
View : 192.6K
Iwan Fals - Kuda LumpingIwan Fals - Kuda Lumping
Genre : Unknown
View : 204.9K
Via Vallen - Gala Gala Live Dari SlemanVia Vallen - Gala Gala Live Dari Sleman
Genre : Unknown
View : 12.4K
ADA Band - Tak Bisa Lagi MenyayangimuADA Band - Tak Bisa Lagi Menyayangimu
Genre : Unknown
View : 200.8K
Garasi-Tak Ada LagiGarasi-Tak Ada Lagi
Genre : Unknown
View : 1.9M
IWAN ABDULRACHMAN - Mentari (1970s)IWAN ABDULRACHMAN - Mentari (1970s)
Genre : Unknown
View : 2.8K
Kania - Tenda BiruKania - Tenda Biru
Genre : Unknown
View : 106.3K
LaoNeis - Ayah Terlalu Cepat Kau PergiLaoNeis - Ayah Terlalu Cepat Kau Pergi
Genre : Unknown
View : 846.7K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us